Over mij

Ontstaan van het bedrijf

Mariska's borduur- en naaiatelier is een bedrijf met haar oorsprong uit 2005 en is opgericht door Mariska Rijpkema. Voorafgaand heeft Mariska een 4-jarige opleiding mode techniek in Leeuwarden gevolgd, met een geweldige stage bij Tryater met het slotspektakel van Jos Thie met Kening Lear. Met deze ervaring is Mariska in 2005 begonnen met een eigen naaiatalier onder de naam "Oars as oars theaterkostuums", gericht op theater of kleding die net even anders is dan anders; "oars as oars dus.

Onder de naam "Oars as oars" heeft Mariska een grote modeshow in elkaar gezet met als organisatie de DS club noord nederland. Voor de Blauwhuister carnavalsvereniging heeft Mariska niewe steken en cape's gemaakt en ze heeft 2 voorstellingen onder leiding van Henk de Boer uit Workum mogen aankleden. 

inmiddels staan er meerdere projecten op haar naam en is het bedrijf met 2 borduurmachines erbij van alle markten thuis. of het nu om een verjaardagscadeau gaat of profesionele werkkleding, het is allemaal mogelijk bij ons.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Rijpkema, telefoon: 06-28680515.